Chtěl bych upozornit čtenáře na stále se rozšiřující skupiny typu přidej se, pozvi všechny přátele a stane se zázrak... Zátupcem těchto aplikací je Stalker Catcher.
Aplikace facebooku nejsou vůbec na serverech facebooku ale na jiných serverech, takže si autor může dělat co chce a spolehnout se na to, že to začne používat hodně lidí. Např v tomto konkrétním případě se jedná o link http://www.chinaptp.in/promote.php?id=pejlando který je referenčním odkazem na nějaký čínský PTC script takže za propagování dostává menší obnos peněz díky návštěvnosti má klikačka příjmy z reklam atd... poté je tam taktéž iframe stránky http://www.Trenz.pl/rc/ u které mi řve antivirus. Pokud je tam nějaká část kódu která odpovídá na nějaký podmět tak může být 100% škodlivá. Člověk nickem pejlando je na mnoha fórech a prodává Vaše maily (seznamy mailů jsou hodně drahé) u kterých jste zadaly souhlas k rozesílání spamu tím že jste přijaly funkčnost aplikace.
Jeho obchod s facebook skupinami zde: http://www.blackhatworld.com/blackhat-seo/search.php?searchid=7639832
citace pejlando: "No black hat methods used.Group was grow from people stupidity BTW: its ok with facebook TOS"
Takže prosím, prvně myslete a pak přidávejte! Při rozhovoru s Martinem Kožíškem sme se bavily o facebooku a jelikož zná pár lidí co vyvíjí aplikace tak máme reálnou představu o tom jak je facebook děravej! Prosím snažte se o základní bezpečnost PC i na facebooku!
EDIT 29.12: stejné podezření mám na aplikaci nelíbí se mi jelikož je to iframe a chce mail stejně jako stalker catcher. Pozor na aplikace kde musíte pozvat všechny přátele! Jedná se o podvod nebo ukecaného autora!
tento čtenář je třetí nejaktivnější
V poslední době mi přijde, že je lepší facebook spíš než využít, tak zneužít. Z legrace jsem před týdnem založil skupinu, ve stylu starý facebook zpět, a už 2,5k lidí... místo toho, aby se poučili, tak lezou stále dál do dalších a dalších milionů skupin (to samý kamarád s grupou "Petice proti zrušení ICQ!!!", "Petice proti zpoplatění ICQ!!!"), lidé nabývají raz dva. Až bude dost lidí přejmenujeme to asi na petice "za" zrušení .. .
. #ovce
tento čtenář není moc aktivnímě každou chvíli příjde tak 10 pozvánek na skupiny typu "Musíte to navrhnout přátelům jinak je to k ničemu)
27.5.2010 Vlastník webu registrován mezi správci osobních údajů na úřadě pro ochranu osobních údajů Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7
17.4.2010 si udělal radost Samsung S5230 STAR
22.12.2009 pf 2010 přeje Klima8.cz novoročenka ZDE
Freezy - 33 komentářů
mibrt - 9 komentářů
D.Dušek - 7 komentářů
Vše skladem. Dodání do 24 hodin. Po Praze v den objednání.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!
tohle je marný boj kamaráde, lidi jsou debilové a nebudou myslet a u počítače už vůbec ne, taky proč by měli?
ale vždyť tam jsou všichni, tak to bude přece v pořádku, kdyby ne .... (všíchni je ekvivalent pro stejně tupé lidi jako jsou oni sami ...)